Bästa kommentarerna någonsin!

Kung Clas

Jag märkte skivan du fick av mig ^^ Men jag hade ingen musik på utan spenderade min timme i stillhet. Det var underbart :). Märktes främst efteråt att det haft en verkan i mig. Inget påtagligt konkret utan mer en känsla av att det behövdes och hade en verkan. Tack förresten för du pushade på :P. Fastän jag egentligen inte hade tid så var det precis därför jag behövde avsätta en timme :).

Rebecca
Tyckte mig se en cd du fått av mig också, åtminstone fodralet^^ men jag kan ju ha fel satte aldrig igång nån cd :P Det var verkligen helt fantastiskt att vara där en natt och be, behövde det känner jag. Vi började be tillsammans vi som var där och sen hade vi en timmas skift och sen bad vi tillsammans de sista två timmarna. Helt underbart. Hade kunnat sitta kvar och bara be ännu mer! Härligt att det finns så månnga sätt att lova och be till Gud :) Det borde vara bönevecka oftare ;) Kram

Åh, det är så roligt att se att bön gör verkan och att böneveckan blev superbra!!
Jättekul att ni var med och förgyllde veckan! =)


Böneveckan

Det märks verkligen att vi har bett i bönerummet hela veckan! Som Tomas sa, "det sitter i väggarna". Det har varit helt fantastiskt.

Till att börja med, förberedelserna. Sju timmar innan det började hade vi ingen som ledde lovsången. Jag kände det som att jag hade misslyckats, för det var mitt ansvar att hitta någon. Men det var egentligen ganska dumt av mig, för Gud hade hela tiden givit mig ett löfte att jag skulle hitta någon. Och det gjorde jag sen, till slut. Tomas, du var Gudasänd =)

Mitt andra ansvar var undervisningen på öppningsmötet. Som jag såklart dumt nog väntade med till i sista minuten. Satt bara några timmar innan, stressad och nervös. Jösses, att jag inte har lärt mig. Serisöt. Aja, så sitter vi där, jag, Sofie och Tomas 10 min innan öppningsmötet ska börja och bestämmer lite låtar och sådär. Sofie säger "vi vet iaf att vi blir minst tre stycken", för vi trodde nämnligen inte att någon skulle komma. Så snacka om chocken vi får när det faktiskt kommer några!! Sjävl vet jag inte vad jag ska säga, tungan fäster sig i gomen. Totalt blir vi ca 17 st. Gött =D

Sen placerar vi oss i sofforna i det lilla mysiga bk2-rummet, där Tomas har tänt ljus och grejat. Vi ber, ger info om själva veckan och sjunger underbar lovsång. Och vi har roligt tillsammans =) Det är inte sådär överseriöst som ordet "möte" i sig låter som.

Som vanligt får jag fjärilar i magen, för att göra en underdrift, typ 3 minuter innan jag ska börja undervisningen. Men den här gången varar det inte alls länge, utan när jag väl börjar så är jag lugn. Lugn! Något jag aldrig brukar vara när alla blickar vänds mot mig och jag förväntas säga något vettigt.

Jag delar ut bibelord som fem frivilliga får läsa upp högt (ja, det är faktiskt till och med frivilliga på riktigt, jag har allså inte tvingat dem att bli frivilliga). Bibelord som låter likadana om man bara läser den snabbt. Men när vi sen sätter oss i grupper och diskuterar bibelorden, då märker vi att de inte alls är likadana, inte om man går in på djupet. Och vi lär oss massor! Om texterna, om Gud och om de andra nyss okända människorna på mötet. Sen går vi igenom i gruppen vad alla har sagt. Jag berättar att jag egentligen hade många många fler bibelord att kolla upp, men att grupperna pratade på så bra att det inte blev av. Så jag lovar att lägga upp alla bibelord på vår Inspiratörsblogg. Sen ber vi och sitter i tystnad. Efteråt har vi en dator till hands för dem som vill skriva upp sig på böneschemat, och eftersom vi litar på alla på Credo får datorn stå kvar i bk2 hela veckan.

Öppningsmötet drar till och med ut på tiden, så första timmen ber vi alla som var där. Andreas tar andra timmen, och vi hurrar in honom när han löper in i det mysiga rummet med näven i luften som i en segergest =)

Bönerummet, ja. Där kan man hitta på mycket! Man kan spela lovsång, vi har både cd-skivor och en gitarr med lovsångshäfte och psalmbok. De flesta cd-skivorna är mina förresten, bl.a. Jonas och KU:s skiva ;-D Undrar om Clas även märkte att lovsångskivan han brände åt mig låg där inne? Vad har vi mer då? En Stockholmskarta, Biblar, ett kors, ljus att tända. Rött och vitt papper, pennor, målarfärg, penslar, en mugg med målarvatten. Lim, glitter, sax. Planscher där man kan skriva upp böneämnen, tack-ämnen, böner för Stockholm. Papper med böner för Credo. Madrasser, kuddar, filtar. Två små soffbord. En mobiltelefon, med tillhörande laddare, som skulle ringa när nästa person ville bli insläppt så att den kan ta över timmen efter. Ett nödnummer. Ja, en hel massa saker man som man kan använda i bön. Kreativ bön! Precis det vi ville uppmuntra och bejaka.

Det var roligt att se att folk engagerade sig i veckan! Men det var lite segt i början. Vi inspiratörer hade jour, alltså vi tog de timmar som ingen annan hade skrivit upp sig på. På så sätt blev vi försäkrade om att bönen alltid var igång. Så vi fick ta de första två nätterna. Vilket resulterade i många konstiga sovtimmar, men det var det värt. Credo Akademin tog två nätter, och bk2 tog den sista natten. Efter mycket tjat skrev de som jobbar på Credo upp sig också. Studenter kom och bad. Personer som varken pluggar eller har någon anknytning till Credo utan som vi känner utanför det blev också intresserade och skrev upp sig. Och för att inte tala om tisdagen, då hela världen var med och bad i en internationell bönedag! 

Vad gjorde Gud med mig då? Första gången jag bad ville jag inte gå där ifrån, till att börja med. Jag väckte liv i min nådegåva igen, då jag upptäckte att Gud gav mig bilder i huvudet som jag sen målade. Obeskrivbart. Och inte bara bilder utan andra kreativa saker också. Som att vika en loppa, ni vet, med olika bibelord under flikarna. Gud gav mig också en andakt som jag skulle ha på KU. Egentligen hade jag inte tänkt gå, men när jag fick den där superba andakten tänkte jag att det kanske var Guds sätt att säga att jag skulle gå trots allt. Och Gud verkade i människorna som hörde andakten, fick jag reda på sen. Också obeskrivbart, men vilken upplevelse!

Och just nu ber bk2, den sista natten på böneveckan. Men kl. 14 imorgon beger jag och Andreas oss för att be i Uppsala igen. Yes, mer bön! Och trots det är det inte slut där, för jag är bergsäker på att Gud kommer göra underverk tack vare allas våra böner.

En vän som är på resa har kommit till mig, och jag har ingenting att sätta fram åt honom vem av er skulle då inifrån huset få till svar: Låt mig vara i fred. Dörren är redan stängd, och mina barn och jag har gått och lagt oss. Jag kan inte stiga upp och ge dig något. Jag säger er: Även om han inte stiger upp och ger honom något för att det är hans vän, så kommer han att stiga upp och ge honom allt vad han behöver för att inte själv bli utskämd. Jag säger er: Be och ni skall få, sök och ni skall finna, bulta och dörren skall öppnas för er. Ty var och en som ber, han får, och den som söker, han finner, och för den som bultar skall dörren öppnas. Finns det bland er någon far som skulle ge sin son en orm när han ber om en fisk, eller en skorpion när han ber om ett ägg? Om ni som är onda förstår att ge era barn goda gåvor, hur mycket mer skall då inte er Fader i himlen ge den helige Ande åt dem som ber honom?" Luk 11:6-13

Det här blev ett långt inlägg. Men det kanske säga något om hur viktig den här veckan har varit. (Och medge att det har varit intressant läsning ;-)

Just nu

Idag bakade jag ugnspannakaka med äpplen och grahamsmjöl. Jättegott! Rekomenderas starkt =)

Imorgon bär det av till Uppsala för en bönedag! =) Ska också träffa några kompisar från CredoAkademin varav en bor i samma korridor som jag och två andra som jag inte sett på evigheter. Åh, det ska bli så roligt =D Synd bara att jag missar basaren i Hovsjö... För andra året i rad... ='(

Men på söndag, då ska jag iaf till Hovsjö på gudstjänst som vanligt. Och efter det inspirationsmöte om hur vi kan göra KU bättre. Sen blir det att åka hem och städa. Så att jag vågar ta hit hemgruppen på måndag ;-)


Jesus öppnar mina ögon

Jag älskar att lära mig saker om Gud och kärleken!

Aldrig trodde jag väl att en så liten fråga kunde göra så mycket gott för en person. Men nu vet, tack Gud. Lär mig att ställa den oftare.

Och nu har jag också lärt mig lite nytt om hur Gud talar till mig. Det du sa, det jag omöjligt kunde veta på naturlig väg, var helt sant, Herre! Varför har ingen annan sett det? Varför låter de sig förblindas av falska påståenden? Jösses, snacka om att lära sig att det som kommer från Gud är rätt, och inte människors bristfälliga slutsatser och gissningar. Nu gäller det att våga lita på det i framtiden också.

Trist bara att det tog så lång tid för mig att våga göra något. Eller bra kanske iof? Eftersom du hunnit förbereda mig under tiden. Nu agerade jag inte alls som jag skulle agerat för bara 1,5 år sedan. Gud, du har verkligen förändrat mitt liv! Herre, sluta inte utan kom och förändra mer =)

Och hjälp mig att fortsätta genom den här nyöppnade grinden så att det kan sluta i något gott, i din vilja. Jag vet inte hur slutscenen kommer bli, men jag vet att du har en plan och att detta inte hänt utan anledning.

Tack för att jag får vara en länk i kedjan, Far, för att du vill använda mig.

Trött eller pigg?

Jag gick och la mig kl. 06 imorse, för att vakna kl. 10 igen. För att kl. 12 befinna mig på plats och be två timmar, igen. Och jag sov typ ingenting i natt utöver det. Så jag borde vara dödstrött. Men konstigt nog är jag det inte, är bara lite trött. Det måste vara Gud som håller mig upp... Ikväll blir det bio, och sen ännu en bönenatt. Och förhoppningsvis (!!!) lite sömn också...

Seriöst, ni borde skriva upp er nu, innan ni missar allt det roliga!
Ni kan följa lite av vad som händer på vår Inspiratörsblogg =)

Om Böneveckan

Kollade just mitt arbetsschema, och nu fattar jag varför det känts som att mitt liv inte bestått av annat än jobb de senaste veckorna. För det har typ inte det... Och det värsta är att jag inte kommer vara helt ledig de närmaste tre helgerna heller. Ojoj, hur SKA det gå med dessa vilodagar? Usch, det här är inte bra.

Nu har jag förberett vad jag ska säga för saker ikväll på öppningsmötet inför böneveckan. Spännande! Hoppas det går bra, är ju inte allt för van vid detta tycker jag. Be gärna, är ni snälla!

Undrar när Thomas kommer..? Vår eftertraktade lovsångsledare =)

Imorgon ska vi inspiratörer be hela natten =D Det blir en upplevelse att minnas! =)

Så... När tänkte du skriva upp dig på vår bönelista? =) Till och med Jesus gick iväg till öde trakter för att be i sin ensamhet ibland. Det är nyttigt. Och tänk att på tisdag är hela världen med och ber! Tänk att få vara en del av det!

Mitt personliga bibliotek

När vi var i Transtrand med teamarna lånade jag ut min bok "Den himmelske mannen" till Anna. Nu har hon promotat den så mycket att hon i sin tur har lånat ut den till en av sina kompisar. Och jag förstår henne verkligen, för det är något verkligt speciellt med Broder Yun... Läs den så får du veta vad som är så speciellt med honom. Det är verkligen en inspirerande bok! Och Anna sa att hon blivit ännu mer inspirerande av mina anteckningar som jag gjort i marginalen. Anteckningar som "prisa Gud" och "amen" när något varit riktigt bra. Känns kul att kunna inspirera andra kristna =) Vil du också låna just min bok får du vänta tills januari. Då träffar jag Anna igen när vi åter åke till Helsjön.

Nu har också Jonna fått låna min bok "Hur god är god nog?", av Andy Stanley. Den utvärderar teorin om att alla goda människor kommer till himlen. Se upp med den teorin. Om man läser denna inser man att den teorin inte är så genomtänkt egentligen. Och det verkar finnas ett bättre alternativ... Nu säger jag inte mer, läs den istället =) Enligt Mr. Stanley själv tar boken bara två timmar att läsa ut så Jonna lär lämna tillbaka den ganska snart igen.

Jag har också börjar läsa Göran Skyttes bok "Omvänd". Man kan väl säga att det är hans personliga vittnesbörd, om hur han kom till tro på den levande Guden, Jesus Kristus. Jag rekomenderar den starkt! Han sätt att skriva är så bra! Han skriver så kort och enkelt, men får ändå verkligen fram vad han vill säga. Jag har lovat mamma att hon ska få låna den när jag läst ut den, men sen får ni gärna också låna den, om någon vill =)

Igår blev det också tal om att Susanne skulle låna min bok "Orden som inte fanns", av Evensen Sigmund. Den handlar om en missions-familj som spenderade omkring 20 år hos ett folk som lever helt isolerat från yttre världen. Varför? För att Gud kallade dem till att översätta Nya Testamentet på deras språk, ett språk som inte ens hade ett skriftspråk från början. Det blir sannerligen ett äventyr. Jättebra bok!

Hihi, jag älskar att låna ut mina böcker och dela med mig! =D

Jag hittade också denna sida idag. Om du söker efter böcker där får du upp vad böckerna kostar på fyra olika Internet-sidor. Jättebra om man vill hitta det billigaste =) Jag använde den idag när jag beställde böcker =)

Första snön, väcker längtan

Idag såg jag den första snön falla. Så härligt. Fick lust att gå ut och dansa i det...

Jag längtar verkligen till julen. Julstämningen är en av de saker som ligger i toppen på min det-bästa-jag-vet-lista. Att gå på julmarknader, att gå i alla affärer letandes efter den "perfekta" julklappen till mina vänner, att gå i kyrkan på julaftonmorgonen, att baka (som jag önskar jag gjorde oftare), att mysa inomhus medan snön faller utanför fönstret, att åka pulka i backen, att leka i snön, umgås med vänner på jullovet, att njuta av sina julklappar på juldagen, efter det vänta på nyårslägret som börjar några dagar efteråt, den första snön som sagt. Åh, toppen!

Finns bara en sak som saknas... Någon speciell att dela allt det underbara med...

Filmen The Holiday, bland de bästa kärleksfilmer jag sett. Sådär underbart mysig att sitta och titta på en lugn söndag som den här. Kan inte få nog av, den är så bra! Jösses, Rebecca, kommer du någonsin få tillbaka den? ;-)

Ja, det här är sannerligen att leva det. Jag älskar mitt spännande liv!

Känns bra att bli rekomenderad ^^

Hjelmseryd stiftelsegård hörde av sig till vår präst i Hovsjö kyrka, Stellan Bengtsson. De undrade om han kunde tipsa om någon tjej i 20-årsåldern som kunde tänka sig att hjälpa till på ett konfaläger i sommar. Snacka om att jag blev förvånad när han frågade mig!

Åh, vad glad jag blev! Behövde knappast tänka på det länge. För jösses vad jag tror det kommer bli toppen! =D En bra erfarenhet, en ny plats att besöka, nya människor att träffa, vara konfaledare är alltid kul, jobba på ett helt nytt sätt som jag inte prövat på annars, härlig Guds-gemenskap... Behöver jag säga mer?!

Så den 4 dec åker jag iväg på inskrivningshelg. Och den 15 juni börjar själva lägret. Wee!

Be gärna för lägret, tack.

Bönevecka nästa vecka

Värlens Skapare skapade dig för att du skulle ha en relation med honom. Och här har du världens chans att fördjupa den relationen. Ta den. För Gud älskar dig, och hör din bön!

Nästa vecka har vi bönevecka här i Credo-huset =) I ett mysigt litet bönerum som Elin ska inreda. Det kommer finnas stort utrymmer för kreativ bön av alla dess slag. Fokuset ligger på skol- och studentvärlden, det är ju ändå det vi jobbar med ;-)

Nu på måndag kommer vi har ett öppningsmöte kl. 19 i Betlehemskyrkan (Rehnsgatan 20 mitt i stan, t-bana Rådmansgatan). Ämnet för mötet är såklart BÖN och vi kommer ha lovsång, samtal, undervisning som jag ska hålla i, bön sam chans till förbön. Vårt mål är fullt fokus på Gud!

Sen kl. 20 på måndag sätter vi igång! Bönepassen är indelade i en timme var fram tills på lördag kl. 08. Man går in på vår hemsidan, www.credo.nu och anmäler sig om man är intresserad. Klicka på Stockholm (Credo Öst) och vidare in på böneschemat.

Det är upp till var och en om den vill be ensam eller i grupp. Passa på och ta fler än ett pass vetja.

Varför blev jag Credo-inspiratör?

"Ja, dåliga dagar har man. Rätt ofta. Jag tycker t.ex. det kommer bli jobbigt att gå ut med affischerna sen. Men ändå, vi måste ju göra det. Annars blir Gud ledsen... Eller han blir ju inte ledsen så. Men vi gör ju det inte för att få folk till ett evenemang, utan vi gör det ju för Gud. För att han ska bli känd. Och visst, jag är trött, men Gud måste ju få vara viktigare."
- Elin

Jag är jättetrött idag.
Men Elin, hon kan peppa hon... =)

Tajt tidsschema

Imorgon ska jag vara i Uppsala kl. 08.00 och tillbaka i Stockholm kl. 10.10. Det blir tajt men det är det värt =)
Be gärna för att jag hinner!

Kristen tro - länkar

www.credo.nu
Vår organisation, vad som är på gång just nu, svar på svåra frågor om kristen tro och mycket mer.

www.bibeln.se
Läs Bibel 2000 på Internet och kolla upp häftiga saker om Bibeln.

www.credoakademin.nu
Bibelskola, forum om kristen tro och mer.

www.voxbiblia.se
Ladda ner bibeln som mp3-filer.

www.smsbibeln.se
Få bibelord direkt till mobilen.

www.folkbibeln.net
Läs Folkbibeln på Internet.

Antar glatt utmaningen

Jag blev utmanad av Susanne att berätta 7 alldagliga och/eller oväntade saker om mig själv.
Det lät roligt, så jag tänkte anta utmaningen nu =)

Rita. Det är något jag verkligen inte kan på något vis. Eller jo, ett vis finns det. När jag kluddar, då blir det riktigt bra.

Smeknamn. Jag är så glad att jag inte kallas för Soffan! Ingen vill väl bli kallad för en möbel liksom?! Jag tycker riktigt mycket om mitt riktiga namn, Sofie. Tyvärr har jag fått ett annat smeknamn som mer eller mindre förföljt mig sen typ sexårs; Sofie B. Det där hemska B:et på slutet alltså, som förstör mitt annars så vackra namn. Tacka då vet jag Craxy och Craxyknas! Unikt, snyggt, coolt, ett namn som folk lägger märke till, och som kom till av en händelse. Vad mer kan man begära. =)

Drömmar att uppnå. Det finns en massa saker jag skulle vilja göra men som jag inte verkar ha tid för. Jag skulle vilja dansa, lära mig steelpan, pröva på linedancing, träna le-parkour samt spela teater. Livet har så mycket att erbjuda! Tack och lov så är jag mitt inne i den perioden efter gymnasiet då man kan ha kul innan man börjar plugga på allvar så jag höga förhoppningar på att jag kommer få göra allt detta någon gång i mitt liv, förr eller senare.

Svengelska. De två enda språken jag kan flytande; svenska och engelska. Jag är så van vid båda språken att jag ibland glömmer att de faktiskt är två olika språk. Så nu vet ni varför jag så ofta pratar svengelska, för det kommer så naturligt. För att ytterliga beskriva hur naturligt de är så kan jag tillägga att jag till och med tänker på engelska med jämna mellanrum.

Killkompisar. Verkligen inget ont mot mina tjejkompisar, men jag älskar att ha killkompisar. (Observera; bara kompisar.) När jag var liten var jag en riktig pojkflicka, och då tyckte jag om att ha brottningsmatch med dem. Det var riktigt kul, alltså.

Bananer. En lång tid var bananer typ den enda frukt jag tyckte om. Jag gillar dem fortfarande väldigt mycket men på senare tid har jag börjat upptäcka förtjusningen i de andra frukterna också. Hursom, framtills att jag var 18 år ungefär kunde jag inte öppna en banan. Jag hade väl inte det rätta knycket eller något. Så jag kunde bara äta bananer när jag hade en kniv i närheten, eller någon som jag kunde be om hjälp.

Obegripligt intellektuell. Jag har en tygpåse med den texten. När jag först såg den vågade jag inte köpa den eftersom jag inte visste om jag kunde leva upp till det påståendet. Men sen kom jag på en sak. Man behöver ju faktiskt bara säga något obegripligt så framstår man som intellektuell! =)

Jag skickar vidare denna utmaning till de jag känner som skriver bloggar där detta kan passa in: Josefine, Nicole, Rebecca, Jonna, Clas, Andreas, Ella, Johanna, Sandra, Gabbi, Sofie och Linnéa. Ni andra som läser kan ju också känna er utmanade om ni vill. Jag har inte skrivit er bara därför att jag inte har era adresser. Men skriv gärna dem i en kommentar så lägger jag till er =)

Ser fram emot att läsa era listor
=)

Gud, jag skulle vilja fråga dig en sak...

Vem är Du? Egentligen.
Och hur ser Din kärlek ut...?

Svara mig, kära Gud...

Shyssta tips

Byt startsida - och gör världen bättre! Vill du göra en god gärna ska du kolla in den här sidan. Varje klick är en gåva, utan att det kostar dig ett öre! Och du bestämmer själv vad gåvan ska gå till =) Tänk att allt som krävs är att man byter startsida på datorn... Att det kan göra en sådan skillnad. Imponerande! You should do it to =) Come on, what stops you?

Barn skriver brev till Gud. Vissa roliga, vissa söta, vissa ganska dumma... ;-)

Helt onödiga frågor, egentligen...

Jag fick ett sånt här mail där man ska svara på frågorna och skicka dem vidare. Men orka skicka vidare. Jag publicerar dem här istället så kan alla läsa, och den som vill svara på dem själv. Men, som ni ser under fråga 26 och 27 så tror jag inte det lär bli många... Men överbevisa mig gärna! ;-)

1. Vad är klockan? 22.56.

2. Ditt namn? Sofie.

3. Smeknamn? Om något så är det Craxy eller Craxyknas.

4. Piercings? Nej, men vill nog skaffa i öronen någon gång, om jag vågar

5. Ögonfärg? Grönblå.

6. Födelseplats? Stockholms BB.

7. Favoritmat? Jag har så många, kan inte välja. ^^

8. Någonsin varit i Kalifornien? Hehe, nej hurså?

9. Någonsin tapetserat något med toalettpapper? Nej. Men det kanske vore kul? ;-)

10. Älskat någon så mycket att du börjat gråta? Ja.

11. Varit med i någon bilolycka? Nej, tack och lov.

12. Krutonger eller baconbitar? Svårt val, båda är väldigt goda.

13. Favoritdag på veckan? Det beror på vad som händer.

14. Favoritrestaurang? Full house i Södertälje kanske.

15. Favoritsport? Le-parkour. ;-D

16. Favoritdrink? Jösses, jag som typ älskar alkohol... Inte. Räknas cider?

17. Favoritglass? Sias vaniljmjukglass eller Sias pecannötkola... Mums! 

18. Walt Disney eller Warner Bros? Det beror på vad jag känner för just då. 

19. Favorit-snabbmatsrestaurang? Max Hamburgare kanske.

20. Vilken färg har din sovrumstapet? I Åkeshov typ snorgult (inte jag som har målat...), i Södertälje är den vit.

21. Hur många gånger kuggade du på teoriprovet? Har aldrig ens försökt... 

22. Vem fick du ditt förra mail ifrån? Vet inte. Fick det här från Malin, om det räknas.

23. Vilken affär hade du valt att övertrassera ditt kreditkort? Typ ingen. Det låter inte som en höjdare. Ingen affär i världen kan vara värd det.

24. Vad gör du oftast när du är uttråkad? Haha, jag har inte tid för att vara uttråkad. Men när det väl händer, typ en till två gånger om året, så går jag runt och suckar över att jag har tråkigt. ;-)

25. När går du och lägger dig? Det beror på när jag ska upp nästa morgon. Försöker få åtta timmar varje natt. Försöker, alltså jag lyckas inte... ;-) 

26. Vem kommer att svara på detta e-mail först? Öh, typ ingen... ^^

27. Vem av dom du skickat detta e-mail till kommer inte att svara? Typ alla... ^^ Ingen är ju intresserad.

28. Vilket tv-program missar du inte? Jag orkar inte styra upp mitt liv efter tv:en så det blir att jag ser på det som går när jag känner för att sätta mig ett tag.

29. Senaste person du gick ut och åt middag med? Det var jag, Elin, Andreas N, David och Davids bror som gick på Jensens biffhouse. Gott! Och trevligt sällskap. =)

30. Ford eller Chevrolet? Öh... Helst ingen om jag kan slippa.

31. Vad lyssnar du på just nu? En opera på tv.

32. Vilken är din favoritfärg? Ingen speciell. Men jag gillar skarpa och glada färger.

33. Hav eller flod? Båda är mysiga på olika sätt.

34. Hur många tatueringar har du? Inga.

35. Har du någon gång kört slut på bensinen? Nej, det tar inte så jättemycket av att övningsköra på en parkering några få gånger...

36. Katter eller hundar? Hundar. Jag tror att min kattallergi bidrar till att jag inte gillar katter så värst mycket.

37. Klockslag när du blev färdig med det här mailet. 23.10.

Minst sagt lustig fredag!

Just nu sitter jag, Elin och Sofie i samma rum och kommenterar Sofies status på facebook. Det är nämligen så att Sofie har bokat biljetter till oss och Andreas från Göteborg... Men de var iaf billiga!

"Klefas"
- Citat från Sofie

Jag, Elin, David, Davids bror och Andreas N tog två timmar lunch idag. Effektivt!

Och nyss kom David in hit för att låna penna och papper. Tydligen hade han bråkat med alla (typ 10 pers) på andra sidan så han vågade inte fråga dem om det.

David passade också på att säga att Elin har fina byxor. Fast det är röda strumpbyxor...

Vi gick också ut för att sätta ut affischer om böneveckan. Vi fick en affisch uppsatt, av trettio... Effektivt nr 2!

Rebecca gav mig ½ sallad.

Och jag gillar inte kalla morötter. Rebecca gillar inte varma morötter. Men det gör jag.

Jonas spelar i Södertälje idag. Men med tanke på att jag har varit väldigt slö, men haft otroligt roligt (!), idag så verkar det som att jag får jobba över... ;-) Lycka till, Jonas!

RSS 2.0