Den här veckan är en frågovecka

Kära läsare, idag åker jag till Alphyddan. Det är ett ställe i skogen utanför Nykvarn och där ska jag och resten av ledartruppen lära årets konfirmander allt vi kan. Lektioner, andakter, ton med mat, lekar, bus, bad, tävlingar, skratt, för lite sömn och livsavgörande beslut är det som väntar oss. Det är konfaläger på gång alltså och jag ska vara ledare :)

Det betyder en vecka utan Internet och alltså inget bloggande heller. Men jag tänkte på en sak som jag gjorde förra gången jag var borta på konfaläger som jag tänkte vi kunde göra nu igen. Frågestund!

Allt ni vill veta och undrar över - bring 'em :) Helt enkelt. Frågor om mig. Frågor om bloggen. Frågor om Gud. Frågor om allt annat mellan himmel och jord eller vad som helst ni undrar över. Förra årets frågor hittar ni här. Jag är tillbaka på måndagen efter midsommar. Så ni har drygt en vecka på er.

Och hörni, jag vet att jag försummat bloggen de senaste veckorna. Det ber jag mycket om ursäkt för och lovar att jag ska berätta allt roligt som hänt när jag kommer tillbaka igen. En dag med kungafamiljen och pepparkaksbak, är ett par intressanta äventyr som väntar att bli nedskrivna och lästa här. Så håll till godo. Under väntetiden får ni som sagt ställa alla tusen frågor ni har :)

Okej? Allt klart? Ready? Då kör vi - varsågod och fråga! Vi ses om en vecka. Tack för att ni finns, kära läsare ♥...frågor...

Apropå att Jesus står vid vår hjärtats dörr och bankar

Så här i den sena timmen vill jag passa på att vara med i fototriss igen; dörrar & portar. Vad tycker du om mina kandidater? :)Hela huset var gult, men dörren var helt röd. Tyckte det var så himla snyggt!Skåpdörrar.Och en gammal goding jag visat förr - klicka på bilden så ser du vart.
Blir du förvirrad av att det inte står "dörr" på huset? Det är ju trots allt en dörr också ^^

Glassigt & banankonst

I veckans fototriss är det matfoton som gäller, och jag har de perfekta fotona för det ska ni få se :)

Ja, det gäller att bjuda på sig själv ;) Och jag gillar glass.
Bara för att bryta av lite tar vi en sista bild på något helt annat :)


Igår, idag, imorgon, i övermorgon, nästa vecka och all tid därefter också

"Och se, jag är med er alla dagar intill tidens slut." Matt 28:20b

Det här är det Jesus som säger, precis innan hans himmelsfärd. Det är hans löfte till oss, att han är med oss i alla dagar tills det inte finns några dagar längre. Och idag är en sådan dag, en sån dag som finns alltså. Det betyder att han är med oss, med mig IDAG. Här och nu och senare på kvällen också. Vilken trygghet. Gud är bra att ha att göra med ibland :)

Hus och två andra mystiska saker

Det är så bra att de har skrivit vad det här är för något så att jag vet det!
Ett hus liksom, helt otroligt ^^

Vad det här är har jag dock ingen om, det står ju ingenstans :P

RSS 2.0