Du måste lära dig att förlåta

Jag blir så stolt över min kyrka när jag tänker på vilka proffs vi har där! Titta på det här klippet från Stockholm Lateshow (klicka) för två månader sen då temat var "förlåtelse". Gudagivna gåvor i överflöd :)


Nog med denna passivitet


If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and then make a change

"Sometimes I want to ask God why he allows poverty, famine and injustice in the world when he could do something about it, but I'm afraid he might just ask me the same question."

- It's your move.

Andligt koffein

Kvällsbön i kyrkan + En natts lång djup sömn = Bästa ekvationen för en energikick!

Jag känner mig som en helt ny människa efter det! Betydligt effektivare än en hemmakväll framför tv tro det eller ej :)


Stockholm Lateshow

Om du gillar äkta feststämning, fantastisk musik, parodier på kända tv-program, lite allvar blandat med skön humor och god fika med underbara människor efter en grymt proffsig show... Då vet jag vart du bör spendera din fredagskväll imorgon! Vi ses där för det här kan du ju inte missa :)

You all know the place by now: Södermalmskyrkan. Götgatan 87 i Stockholm. Tbana Skanstull. Mer om Stockholm Lateshow - Hemsidan - Facebook - Twitter -
Fast bäst info får du såklart om du dyker upp där :)

Matt 17:20

"Herren ber oss inte om ett berg av tro, bara tillräckligt med tro för att flytta berg."
- César Castellaños

Viktigast

"Jesus svarade dem: 'Tro på Gud!'", Markus evangelium kapitel 11 vers 22.

And that's that. Det blir dagens budskap. Tro på Gud! Den enda grunden som behövs för ditt liv. Bygg ditt hus på klippan så orkar du stå stadigt kvar när stormen knackar på.

Då vet jag att jag har jobbat för länge #4

När jag har pratat i telefon mer än 66 timmar förra månaden - med totalt främmande människor.


Snart tillbaks!

Om jag säger att jag till och med funderar på att skippa ungdomscaféet i kyrkan ikväll kanske ni förstår varför bloggen får lida lite för tillfället. Jag har helt enkelt för mycket att göra och fixa med just nu. Tror det kommer lägga sig i nästa vecka så då kör vi på igen :)

För övrigt hade jag en fantastisk födelsedag med min kära familj! På söndag blir det fest igen fast med mina kära vänner :)

Då vet jag att jag har jobbat för länge #3

När jag har pratat i telefon i mer än 66 timmar förra månaden. Nog för att jag jobbar på kundservice men ändå, vilken hysterisk siffra!

11 oktober

Ikväll blir det fest. Jag fyller år :)

Tjänst och gentjänst

Jag lagade mat åt Clas en kväll. Som tack för att vi får låna hans lägenhet så ofta när vi har spelkväll och grejer. Han satt i fotöljen och jag stod vid spisen. Torkade till och med bort den läsk som Clas sprutade upp i taket. Maten var god, taket torkades och Clas blev glad. Det var en bra gentjänst :)

Logic? Sounds impossible to me

Or NOT!

Av detta kan vi göra ett enkelt konstaterande: ur ingenting - kommer ingenting. För att det ska bli någonting krävs alltid ett ursprung. Säg att det stod en exakt kopia av vårt universum på mitt skrivbord. Ingen skulle tro mig om jag påstod att den uppstod ur tomma intet. "Det sa bara 'poff' som i en stor explosion så var den där liksom, jag har absolut inte skapat den själv". Yeah right. Så säg mig hur i allsin dar vi kan köpa big bang-teorin så där rakt av utan att ifrågasätta. Det sker inga explosioner av sig själv helt utan vidare, krävs alltid något som triggar igång den. Alltså kan inte världen ha kommit till av sig själv. Big bang-teorin kräver något eller någon som satte igång processen. Och eftersom ingenting kommer ur ingenting, så måste det redan ha funnits någonting när vår värld skapades. En evig Gud kanske..?

Utmana mig

Jag vet att jag inte skrivit något här på på hela helgen. Jag har varit bortrest så det är därför. Planerar en big time comeback (!) så fort jag får en paus. Tills dess tänkte jag utmana er på Wordfeud! Ni känner säkert mitt alias: "Craxyknas". Adda mig so that the game can start! Kan behöva ett par starka utmanare som kan bryta min vinnartrend ;)


RSS 2.0