Lunch på Jensens

Idag var det som sagt lunch med Olof och Clas som gällde. Vi fick sällskap från två tjejer till som gått på Credo förra året. Vi gick till Jensens, ett ställe som jag enligt Clas sagt till Olof att jag ville besöka. Fast han var visst inte så säker på det, och själv håller jag inte reda på alla de bra matställen Olof har rekomenderat, hehe. Men det var kul =) Jag var inte alls så spänd som jag har en tendens att bli i sociala sammanhang med folk jag inte känner. Det var en extrem lättnad! Särskilt trevligt var det när jag och Olof tog sällskap till T-centralen. Han är verkligen en shysst kille, så kul att lära känna honom =)

Jag har inte så mycket mer att skriva. Bara en sak; jag önskar mer kommentarer! Vad har hänt med mina trogna kommentar-skrivare? Jag vet att ni finns där ute. Tjohoo! ^^

Btw, kolla in mina test som jag länkat till i mina två senaste inlägg. De är svinkul =D

Which Family Guy Character Are You?

http://www.brainfall.com/test1_1.php

This is my result. It was a tie!

You are part Brian. You are smart, sophisticated, and somewhat of an alcoholic.

You are part Lois. You are caring and conservative, but you've got a wild side.

Which Famous Artist Are You?

http://www.brainfall.com/test39_1.php

This was my result:

"You are Ansel Adams. Your artistic tool of choice is the camera, but you've got lots of other skills as well. Spoiled when you were young, you grew up to be a loving person and you have a deep affinity for nature and all things black and white."

Händer på "lovet"

Jag var på Sydpoolen idag :)

Efter badet stack vi till Sibylla. Precis vad vi behöver, ännu mer skräpmat ^^ Fast det var kul att upptäcka att de hade grovt hamburgebröd. Bra! =) För det inte så många ställen man kan hitta det på, tycker jag.

Stack hem sen. Gick in på msn. Och vips så gick man från knapp någonting alls planerat i veckan till att ha varje dag planerad. Tiilbaks till det normala stadiet igen alltså ^^ 

Imorgon ska jag äta lunch med Olof och Clas i Stockholm på ett av många ställen som Olof rekomenderat och jag sagt verkar intressant.

onsdag ska jag träffa Gabbi. Första gången på länge! Ska bli kul =D Hon behövde visst prata ut sig ^^

Torsdag blir det till att träffa fler klasskamrater. Tror jag iaf, om det blir som planerat. Ska ringa folk på onsdag så får jag se då.

fredag åker jag till mormor! =D Och stannar tills på söndag. *glädjedans*

Bad comeback

Åh, nej! Nu har de bytt till SAOL 13 på betapet. Pest och pina, fatta vad många nya ord jag måste lära mig... Dessutom har de, irriterande nog, lagt till oregelbundna böjningar. Det betyder att du kan lägga ord som t.ex. FÖTTER. Ännu värre! =(

Spelade nyss en match. Mot en som hade +1600. Jag hade +-2000. Jag förlorade. Så usel jag har blivit... =(

Aktuellt

Visste ni att era IP-adresser sparas när ni kommenterar här? Bara så ni vet =)

Jag vet, jag vet, jag har varit offline ett väldigt bra tag nu. Det är inte tack vare alla idiotiska och onödiga kommentarer jag fått utan helt enkelt för att jag har varit så upptagen på sistone med Credo. But now, now I'm back to stay =D

Vart ska man börja då? Hm, kan säga att jag har lov just nu. Fast egentligen inte. Det är förbjudet att kalla det lov. För egentligen är det icke lärarledda lektioner då vi ska syssla med vårat fördjupningsarbete. Jag ska skriva om varför Sverige är så sekulariserat och vad man kan göra åt det. Sen på fredag ska jag skolka för då åker jag till mormor, hehe =)

Imorgon ska jag till Philadelfiakyrkan i Stockholm. Min klasskompis, Sofia, ska sjunga där i kör. Jag hoppas det blir bra. Jag har nämligen börjat en jakt efter en annan kyrka än Hovsjö. Efter att ha tyckt oerhört illa om Hovsjö en lång (!) tid och frågat Gud vart han vill att jag ska gå har jag äntligen insett att jag kanske måste ta arslet ur vagnen jag också och undersöka olika kyrkor för att få svar på den frågan. Då blev imorgon ett utmärkt tillfälle, förutsatt att jag fick sällskap vilket jag överraskande nog fick =)

En annan sak; jag har upptäckt hur otroligt kul facebook är! XD

Nu har jag iaf uppdaterat lite grann. Eftersom jag är "ledig" i veckan så bör jag ha mer tid till att skriva då =)

Puss&Kram


RSS 2.0