Studentönskelista

Ja, det här är alltså min lista på vad jag önskar mig till studenten. Josefine frågade och eftersom jag inte minns allt i huvudet just då och eftersom hon är en så aktiv bloggare så kom jag på idéen att publicera den här =)

  • CD: Ljuva country legender, Peter Jöback - Flera sidor av samma man 1990-2006, Shania Twain - Greatest hits, Dixie chicks - Taking the long way, Johnny Cash (jag har ingen än så länge så det är bara att köpa ;-)
  • Presentkort: HM, Vero Moda, Åhléns, Kringlans skivor, DinSko, SF bio.
  • Film: 10 orsaker att hata dig, Dirty dancing, Den lilla prinsessan, Farliga sinnen, Men in black, Phone boot, Skicka vidare, Vertical limit, Vinterviken.
  • Spel: Twister.
  • Böcker: Tim Laltaye & Jerry B. Jenkins - Left Behind-böckerna (en kristen bokserie om den sista tiden), någon andlig bok.
  • Övrigt: USB-minne, överraskningar, pengar.

Jag rekomenderar att spara kvittot eller att "plasta in" sakerna så att jag kan byta om dubletter av presenter förekommer. Haha, nu lät det som att jag förväntar mig en massa saker men det var inte så jag menade. Det var bara ett tips... =)

Jag hoppas listan är tydlig nog. Konstigt nog har jag inga flytta-hemifrån-grejer på listan. Men det är för att det helt enkelt känns för oaktuellt för mig att flytta hemifrån just nu. Så det kommer säkert längre fram i tiden =)


Kommentarer
Postat av: Ellie

okej, då vet ja:)! see ya! godnatt min skatt! ha de bra, twixkechoklad! ha de bäst, ät ingen häst!
fniss, fniss, fniss! kraaaaaaaaaaaaaaaaamakalas! Guds frid

2007-06-03 @ 22:40:56
Postat av: Craxyknas (Sofie B i klassen)

Hehehe, vad har du gjort idag, Ella? Jag ska försöka låta bli att äta en häst men det blir nog svårt... ;) Kram!!!!

2007-06-04 @ 11:46:10
URL: http://craxyknas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0