Efterarbete
Mina muffins blev förresten inte alls så höga som jag hade hoppats! Alla ni bakexperter där ute, hur i all sin dar gör man för att få dem att höja sådär mycket som bara caféer lyckas med och som blott är dröm när man bakar hemma? Jag vill att den drömmen ska bli verklighet! Är någon kär läsare som kan lära mig kanske? :)

Se om inte matklubben.se kan vara till hjälp :)
Kung Clas: Ooooh smart :D Tack!
hej och tack för kommentar på min blogg!
Kund service är nog mycket bättre hemma i Svealand, vill jag tro i alla fall. =o) Man måste bara vilja hjälpa sina kunder och inse att utan dem, skulle företaget inte klara sig. Men så tänker de inte här. Det finns så få företag inom samma nisch, att de tror de kan behandla folk hursomhelst. Synd det där…
Angående dina muffins...det är ju ungefär som cupcakes, och när jag lagar cupcakes kan en bra ingrediens vara "buttermilk", och vinäger med bikarbonat. De växer, och blir härligt luftiga, och samtidigt liksom...fuktiga inuti.
Kolla in det här receptet: http://www.joyofbaking.com/RedVelvetCupcakes.html
Ha en bra helg!
Anonym: Usch ja det lät verkligen inte shysst. Klart man måst vara snäll mot sina kunder! Det är ju för dem man finns till, och som du sa man överlever inte utan dem. Allt annat vore bara dumt. Tack och lov att jag jobbar på en bra kundservice :)
Åh! Vilken fantastiskt tips du kom med! Tusen tack verkligen! Det måste jag prova bums :D Tack!
Jag är inte någon mästare på bakning, men den första tanke som slog mig var "massa massa bakpulver". :P
Hej... Allt bra?
Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!
Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html
Ta hand om dig =) Kramar // Millah
Josefine: Mm. Alltså bakpulver fungerar en bit men det smakar för äckligt för att man ska kunna dominera med det. Så mycket vet jag i varje fall ^^
Millah: Ah får se, kanske :)