Bröllopsservitrice

Förra lördagen var det bröllop och jag fick vara med och servera. Faktiskt jätteroligt och stort att få tjäna Sanna och Joel på deras allra första dag som gift äkta par. Ni vet ju hur gott Bibeln talar om tjänande så det var verkligen speciellt att få vara med och tjäna dem på en av deras liv största dagar! Dessutom var det ju världens bästa kollegor att jobba tillsammans med så det var ju ännu mera toppen :)

Den som är trogen i det lilla ska bli satt över mycket (Lukasevangeliet kapitel 19) och det är Herren Jesus Kristus vi tjänar och det är av honom vi väntar vår lön (Kolosserbrevet kapitel 3). Bär man dessa verser med sig i hjärtat varje dag, ja då går det inte annat än att ägna resten av sitt liv åt tjänande! Du hittar all motivation och peppning du behöver i dessa löftesfyllda verser :D

Brudparet i sin tur gav oss som serverade en varsin fin godisskål som tack :)

Kommentarer
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

Hej :) Nu är tävlingen om det andra nagellacket avslutad :) Kika in här om det blev du som vann här under: http://vadfanskajagheta.se/2011/may/vinn-valfritt-nagellack.htmlNu är det så att jag startat en ny tävling där du kan vinna valfritt smycke från min webbshop! Det vore jättekul om du var med :)

Du hittar tävlingen på länken här:

http://vadfanskajagheta.se/2011/august/vinn-valfritt-smycke-fran-shopbyalexandrase-2.html

2011-08-07 @ 05:33:44
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Craxyknas

Alexandra: Tack för informationen :)

2011-08-18 @ 15:45:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0