Min Jesusmanifestation

I have a confession to make. Om ni inte såg mig i Humlegården beror det antagligen på att jag inte var där. Och såg ni mig inte i Kungsan förrän väldigt sent beror det på att jag kom dit väldigt sent. Jag. Är. Så. Himla. Seg. Får väl ta och glädjas åt att jag inte missade allt iaf. Nästa år har jag lovat mig själv att inte göra om samma idiotiska misstag! Jag bad Marcus nypa mig som straff så nu har jag två blåmärken som påminner mig om det :P (Observera att det var mitt initiativ, så det handlar inte om flickvänsmisshandel här ;)

Lovsången som ljöd över hela parken, likt en kristen konsert helt offentligt med tillhörande dans bara för att prisa och upphöja vår Gud! Jag gillar skarpt citatet "ingen kan nu säga att kristendomen är död i Sverige", för det märks verkligen när vi gör en sån här stor satsning och samlas så otroligt många. Tänk er, vi var 25,000 personer i Kungsan och ALLA är vi syskon i Kristus! Ännu ett citat: "även om människor talar olika språk, är födda i olika länder och har olika traditioner är vi alla ett i Kristus" och det är precis det vi visar på när vi förenas över gränserna så här. Vilket vittnesbörd! Till och med den svenska regeringen var ju representerad och folk åkte 170 mil för att vara med! Jag tycker det blir mer och mer tydligt att Gud vill hela vår nation, som han lovar i sitt ord i 2 Krönikeboken 7:14. Och man ser ju på frukten att Gud använder Jesusmanifestationen för att göra saker på, det finns t.ex. folk som döpte sig och andra som blir berörda. Nästa år kommer vi manifestera Jesus på flera olika håll i landet och det tror jag blir toppen. Även om jag såklart själviskt önskar att vi alla kunde åka till Stockholm så vet jag ändå att fler städer i vårt land behöver tecken som detta. Så Guds rike sprids och får möjlighet att slå igenom ännu mer med sin kraft.

Som Jesusmanifestationens ordförande uttrycker det: "Ärligt talat är det ett helt galet projekt. De samfund som håller årsmöten har kanske 1 500 personer som kommer på besök, och till det finns ett helt kansli som sköter förberedelserna. Till vårt arrangemang kommer det mellan 20000 och 30000 och vi har ingen heltidsanställd. Dessutom är vi utomhus hela tiden. Det får helt enkelt bära eller brista, vi kan bara vila i Guds hand." Jag kan inte säga annat än AMEN ♥

Min Jesusmanifestation bestod i att jag först stod vid Credos bokbord några timmar. Sen sprang jag och Marcus runt där bland alla stånden och kollade nyfiket på vad de erbjöd. Jag hoppas jämfota av lycka och gemenskap varenda gång jag såg något jag själv är med i, t.ex. Vita Nykterhetsrörelsen och Frimodig kyrka! Och så träffade vi en massa massa vänner; från kyrkan, från Credo, från UMU, folk som bor nära och de som bor lite längre bort och ja jag träffade till och med en person från bloggvärlden. Faktum är att jag hade min första "läsarträff" där. Lindströms funderingar är en blogg jag läst en tid nu, och när det visade sig att hon skulle vara med här i år så mailade hon mig om att träffas. Så då gjorde vi det! Här är bilden, på mig och Fröken Lindström, se så glada vi är :D Det var första gången vi träffades, men antagligen inte den sista :)

Jag och Lindström :D

 

Vill du läsa mer om Jesusmanifestationen är det här en bra artikel. 
Och ordförandet sammanfattar altet väldigt bra i en annan artikel här :)


Kommentarer
Postat av: Lindstromfunderingar

Det var riktigt kul att träffa dig! Om än bara en liten liten liten stund. Hoppas det blir fler chanser till hösten. =)

2010-05-26 @ 21:38:17
URL: http://lindstromfunderingar.wordpress.com
Postat av: Madelene

Åh vad jag hade velat vara där. Men det är så häftigt, som du skriver, att det bara blir fler och fler och att kristendomen verkligen lever och växer i sverige, även om det verkar vara osynligt i media. Men 25000 är väl nästan 10000 fler än ifjol! Så häftigt!

Men vad bra att det ska börja manifesteras på fler håll i landet. Det är ju inte alla som kan åka till sthlm fast man vill.

Blessings!

2010-05-27 @ 06:19:49
URL: http://valleria.blogg.se/
Postat av: Craxyknas

Lindstrom: Ja, det var verkligen kul :D Hoppas verkligen det fler gånger så vi hinner prata lite mer och lära känna varandra :)Madelene: Ja, du missade verkligen något stort. Jesus lever sannerligen och verkar i Sverige idag! Det är vi alla vittnen till och det blir verkligen starkare när vi alla samlas tillsammans så här :D Det är sjukt så mycket vi vuxit sen förra året! Får se vilket mirakel Gud gör nästa år igen då vi kommer sprida ut oss ordentligt! Vi ska bringa väckelse till Sverige, så är det bara :D Gud välsigne dig, syster

2010-06-04 @ 17:02:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0