Gott nytt termins-år

Och nu har jag äntligen börjat mitt andra år som inspiratörCredo! Vilket också innebär att jag börjat blogga på ett annat håll igen, nämligen vår inspiratörsblogg. Här hittar ni den. Jag skrev nyss ett första inlägg, och det hittar du här. Mycket nöje! :)

Kommentarer
Postat av: AMANDA - ♥ Kläder och skoj

lycka till ;D

2009-09-04 @ 16:12:52
URL: http://aujmalm.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag blir lite förbannad.visst,detta handlar inte just om ditt inlägg...

Men att Kissie sitter och skriver en MASSA kränkade saker till allt och alla

på sin patetiska blogg är någonting som flera inte borde respektera.Det dära

beteendet är så himla onödigt.Jag läste en blogg för några dagar sedan

som är så jäkal bra!! Den handlar om verkligen vettiga saker.. ( Det är en läsare

som skickar detta ) Hon som skriver den har fullt upp med bloggen..

Hon gör egna intervjuer med läsare,går själv på intervjuer (pga bloggen ) och har fått mycket uppmärksamhet den senaste tiden tack vare sin blogg ..Denna blogg handlar om Självkänsla och självförtroende . Jag Ville bara tipsa om den,eftersom vi behöver en sånhära blogg.Hon kommer gå om kissie,det är de flera som tror. Hoppas bara de,för de kissie gör är inte okej



bloggen heter ialf http://jjuno.blogg.se

2009-09-04 @ 18:35:10
Postat av: Andreas T.

Hej Craxy. Har sett att du nångång lägger in såna där 'smiley-gubbar' när du skriver, du vet såna där gula runda ansikten som kan vara glada eller arga m.m. Det verkar bara vara jag i hela Sverige som inte kan göra såna gubbar, kan du säga hur man gör? Jag gissar själv på att folk 'infogar' dessa smileys på nåt sätt. Det enda jag kan göra är såna här :) :( o.s.v., men jag tänkte ju på de gula gubbarna (ansiktena).



Hej då.

2009-09-04 @ 21:58:49
Postat av: Craxyknas

Hej Andreas. Så roligt att du frågar just mig :) Dessvärre har jag inte heller någon aning om hur man fixar dem där gula smilegubbarna. Jag undrar om du kanske ha någon speciell inställning på din dator som gör du ser mina enkla smilegubbar (precis som dem simpla du gjorde i din kommentar) som sånna där gula gubbar. För jag har aldrig infogat någon sådan smiley i min blogg med flit. Så ledsen, Andreas, tyvärr kan jag inte hjälpa dig. Men jag kanske kan trösta dig med att du faktiskt INTE är den enda i hela Sverige som inte vet hur man gör, haha. ;D Hejdå, hoppas du har det bra!

2009-09-08 @ 23:56:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0