Förföljelsen av kristna i Indien

http://www.youtube.com/watch?v=lvJ6WD13T2s

Det här är sanningen av vad som händer i Indien just nu. Kristna förföljs, minst 950 kristna hem och 95 kyrkor har bränts eller vandaliserats, präster tvingas gå nakna flera kilometer och förnedras, nunnor våldtas offentligt, präster mördas, kristna eldas upp och läggs ut på youtube, många saknas, allvarligt skadade vårdas på sjukhus och 60 000 har tvingas fly för livet till skogen där de knappt har tillgång till mat och dricksvatten. Medans Indiska myndigheter står och ser på utan att agera.

Och svensk sekulär media nämner inte ett ljud. Det är som att Jesusmanifestationen upprepas än en gång på bara några månader. Svensk kristen media nämner det, dock inte så mycket tycker jag. Varför är det så? Det är här ju världens just nu största brott mot religionsfriheten! Så fort kristna säger att Jesus är den enda vägen anklagas vi för diskriminering*, men när flera tusen kristna förföljs är det plötsligt inte värt att uppmärksamma? Att Jesus är enda vägen har varit skrivet i Bibeln i nära 2000 år, så det är inte något nytt som den kristendomen lär. Men att man inte förfölja folk för vad de tror på, har inte det alltid varit självklart?

http://www.kyrkpressen.fi/content/view/8521/898/
http://www.varldenidag.se/index.php?option=com_content&task=view&id=2848&Itemid=30

Kristna präster i Indien uppmanar kristna att omvända sig till hinduismen. För sin egen överlevnads skull.

Igår höll Svenska Evangeliska Alliansen en manifestation för våra förföljda trossyskon utanför den Indiska Ambassaden. Ca 500 människor deltog. SEA:s generalsekreterare Stefan Gustavsson och Stanley Sjöberg är några som var med och talade. På den här sidan kan du läsa mer: http://www.sea.nu/nyheter/nyhet.asp?id=204.

Det är våra bröder och systrar som det handlar om. Dem behöver alla böner de kan få. Så hjälp till och be du också! Be för att:
--> Oroligheterna ska upphöra.
--> De ska kunna återvända hem.
--> Dödandet ska upphöra.
--> De ska få förnödenheter.
--> Myndigheterna ska agera.
--> Gud nåd över hela Indien och Indiens befolkning!

Här kan du hitta fler länkar om dessa hemska händelser: http://www.sea.nu/laddaner.asp?id=21. Underteckna gärna breven längst ner på sidan och skicka iväg de, så kan du hjälpa våra trossyskon ännu mer. Det har jag gjort.


* Diskriminering mot andra religioner, påstår de.

Kommentarer
Postat av: Kung Clas

Välskrivet och proffsigt inlägg må jag säga ;)

Jag kan komma med en god nyhet faktiskt, för en timme sedan fick jag ett mess av en kompis att det kommit in en insänder i metro idag om dett! :)

2008-09-25 @ 18:11:33
URL: http://www.nogg.se/kungclas
Postat av: Craxyknas

Tack så mycket! Yes, folk reagerar! :D

2008-09-25 @ 22:44:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0