Det finns en anledning till att det heter "make LOVE to someone"

Intressant artikel.

UnderbaraClara är i farten igen med några citat jag verkligen vill sprida för vinden:

"Det är klokt och modigt att tänka ett extra varv innan man har sex."

"Det är jätteviktigt att den här debatten inte har kristna förtecken. Det är inte religiösa ledare eller gamla gubbar som ska prata om det här, utan det ska unga människor göra. Man har gjort det så enkelt för sig i dagens sexualundervisning med inställningen 'om ni har kondom är det bara att köra'. Men det enda som verkligen skyddar mot sjukdomar, eller att känna sig utnyttjad för att man har varit med fel person, är avhållsamhet."

Och hon har så rätt. För två år sedan önskar jag att någon i min kyrka hade satt sig ner med mig och sagt det här till mig. Istället för att döma mig, ta sig tid och prata med mig på ett språk som jag förstod och lystrade till. Då hade jag förhoppningsvis tänkt en extra gång innan jag i förälskelsens blindhet gav bort detta värdefulla till helt fel person. Då hade jag kunnat vara stolt och glad över att jag i kyrkan på min bröllopsdag kunde ge min blivande hela mitt allt. Men det kan jag inte nu. Så snälla, hjälp till att sprida denna varsamhet. Tillsammans kan vi förhindra att fler unga människor gör samma misstag som jag.

Ser ni felskrivningen i bildtexten..? Haha.

Kommentarer
Postat av: Heidi

Jag var då inte oskuld när jag gifte mig med min man. Hade till och med, hör och häpna, ett barn med en annan man! Men ändå, ändå kunde jag stå där och vara stolt och ge honom allt på våran bröllops dag. För vet du, jag är förlåten. Jesus dog på korset för mina synder så att jag skulle slippa gå med skam. Behöver bara be och göra allt jag kan för att vara en bättre och klokare människa idag, då är jag av Hans nåd förlåten.

Så känn ingen skam kära du.

Men jag vet exakt hur du tänker och känner.

2009-05-23 @ 19:26:47
URL: http://www.husethed.blogspot.com/
Postat av: Craxyknas

Tack Heidi! Jättefint skrivet! Det ska jag påminna mig själv om för jämnan. Men låt oss ändra sprida dessa ord för vinden, så att fler slipper gå igenom det...

2009-05-27 @ 16:45:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0