Hejdå, Sverige & Hej, Frankrike

Jag har ätit tacosavskedsmiddag. Imorgon åker jag nämligen bort från Sverige, bort från stressen och alla måste till byn där lugnet själv lever och har det fridens. Munkklostret Taizé i Frankrike. En plats dit många kristna från hela världen vallfärdar mest hela tiden, ibland är det flera tusen mänskor där. Där ska jag be i kyrkan minst tre gånger om dagen, äta lite och konstig mat, läsa bra böcker och fördjupa mig i Gud och hänga i kiosken Oyak på kvällarna. Och så ska jag spendera två dagar i Paris också, då jag hoppas att besöka Louvren. Det ska bli väldans skönt, precis vad jag behöver just nu. Jag längtar mycket! :)

Som ni kanske förstår kommer jag inte ha tillgång till Internet där nere så vi ses helt enkelt om drygt en vecka. Ni får också gärna be för att askmolnet inte ska stoppa oss.

En hungrig Sofie ;)

Kommentarer
Postat av: Lindstromfunderingar

Nu blev jag alldeles avundfrisk. Har så länge velat åka till Taize men det har inte blivit av. Hoppas verkligen att du får en toppenvecka! Lyllo du!

2010-04-24 @ 12:38:52
URL: http://lindstromfunderingar.wordpress.com
Postat av: Julia

Åh! Jag ska till Taizé i augusti, längtar längtar längtar! Skriv allt om hur det var när du kommer tillbaka och hoppas du tar många bilder. :))

2010-04-24 @ 14:58:55
URL: http://ijuliasfantasi.blogg.se/
Postat av: TheSide

wow underbart. Hoppas allt gick bra och att dagen i Paris var helt fantastisk!! Godbless you eller som man skulle sagt på franska...Paix.:)

2010-04-24 @ 20:15:35
URL: http://marcuspictures.wordpress.com/
Postat av: Celia

Wow, hoppas du får det underbart. Nästa gång du behöver lugn kan du komma till Fridens Pensionat - det är inte heller illa. ;)

2010-05-05 @ 11:52:08
URL: http://fridenspensionat.blogspot.com
Postat av: Mollie

Sv: Haha, jaru.. Blev nog inte så mycket med den.. ;)Heh, du är allt bra härlig du asså.. <3

2010-05-05 @ 15:30:47
URL: http://ghostangel.blogg.se/
Postat av: Lisa

sv:aww tack så mycket!

2010-05-05 @ 23:05:30
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Craxyknas

Lindstromsfunderingar: Tack så mycket! Det var verkligen en toppenvecka, och JA du bör ta tag i det för det är en ljuvlig upplevelse som alla borde dela någon gång i livet :DJulia: Ska du?? Wow, du kommer få det alldeles underbart! Jag har skrivit en del om det här så läs gärna :)TheSide: Kul att se att du kommenterar igen :) Tack, Paris var också bra men långt ifrån lika underbart som Taizé. Paix till dig med!Celia: Jamen, det har du säkert rätt i, er borde jag ju också besöka en gång i livet minst :)Mollie: Hehe, attans ;) Tack så mycket, kära du!Lisa: Självklart :)

2010-05-12 @ 22:46:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0