Craxy's tankeställare - Domens dag

Tänk dig det här på domens dag...

There are two kinds of people: those who say to God, "Thy will be done," and those to whom God says, "All right, then, have it your way."
 - CS Lewis

Är det bara jag som ryser...?

Kommentarer
Postat av: Andreas T.

Ja, jag vet inte riktigt om jag fattar det där citatet av Lewis, men att folk blir dömda till helvetet kanske?

Men tänkte på en annan sak: I morgon lördag (28:e mars) är det ju den där s.k. "Earth Hour" 20:30-21:30 . Då är det väl meningen att folk ska släcka sina lampor där hemma för jordens skull. Tänkte bara påminna om det. Det värsta är att jag knappast kommer att ha släckt en hel timme, men man kanske kan släcka ned några minuter i alla fall (säg 5 eller 10 minuter). Men vad ska man pyssla med om man sitter i mörkret själv? Några förslag Craxyknas?PS: Filmen "Jason X" börjar på lördag kl 21:00 på kanalen Showtime, så då blir det svårt att fullfölja hela Earth Hour för mig. (Showtime har nog de som har ComHem till sin TV). DS .

2009-03-27 @ 19:52:19
Postat av: Craxyknas

Ja, det är väl ungefär det jag menar. Liksom, tänk på de som verkligen inte vill ha med Gud att göra. Vet dem vad det innebär egentligen? Och tänk vilken vändning i citatet... Jag bävar...Tack för tipset, Andreas! Vad tyckte du om tipsen? :)

2009-03-30 @ 03:31:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0