Craxy's tankeställare - I motgång

Något som kan ge en motivation i motgångar:

Noa var en mycket bättre snickare när arken var färdig än han var när han började.

Kommentarer
Postat av: Andreas T.

Var får du allt ifrån, det verkar vara fyndiga tänkespråk eller vad jag ska kalla det för (undrar om du skriver de själv, för i sånt fall tycker jag nog att du är väldigt kunnig).

Nu tänkte jag gå och läsa Blondinbellas blogg, i dag skriver hon om den fria viljan. Förstår inte hur hon kan kunna så mycket om allt nästan, men vet inte om hon alltid har rätt.

2009-02-03 @ 17:33:10
Postat av: Craxyknas

Andreas T: Så glad jag blev när jag läste din kommentar, tack så mycket! En del tankar jag skriver kommer från mig men jag tar också med en hel del bra saker som jag hör andra säga. Det här om Noa sa t.ex. min handledare här om dagen.



Blondinbella, ja hon kan verkligen mycket. Dock håller jag inte med henne alla gånger, men inlägget om den fria viljan satte hon verkligen mitt i prick, tycker jag. Jag tror hon har mycket erfarenhet, och så verkar hon ju läsa en hel del också vilket man ju tydligen ska bli smartare av. Och Nils verkar också vara en klipsk typ så man kan ju tänka sig att de två sitter och diskuterar en del. (Oj, nu känns det konstigt och lite fel att sitta och skriva om dem utan att dem vet om det...)

2009-02-04 @ 02:30:36
URL: http://craxyknas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0