Craxy's tankeställare - Självförtroende

Helt ärlig, mitt självförtroende är rejält kört i botten. Det existerar knappt, typ helt obefintligt. Igår ställde jag en fråga till mig själv som jag hoppas kan hjälpa mig få upp mitt självförtroende.

Vad är det som gör mig till just mig?

Kommentarer
Postat av: theside

bara en liten tanke som kom.... Ngn sa att Gud vet att han älskar en, för han har skapat en älskvärd. ja vet att de kan låta som tomma ord, Men det är de inte. Men ibland kan ju känslorna spela en/mig spratt och lite beroende på vad som orsakar det så finns det ju olika svar så klart. Men det som alltid är sant ju att Gud älskar oss oavsätt(villkorslöst)(john 3:16) och de är en ljus punkt att tänka på.



Så du är helt övermåttan underbart skapad som det står i Bibeln. Jes 54 är fin att läsa om uppmuntran när man känner sig "ner"muntrad :):

med blyglans skall jag nu mura dina stenar och ge dig grundvalar av safirer.(kort citerat)





men kanske inte va de du tänkte på, men ja tänkte på att säga de iaf.

2009-04-16 @ 14:17:26
Postat av: Andreas T.

Det där med självförtroende känner jag igen mig i. Har i stort sett hela mitt liv haft dåligt självförtroende tror jag. Men du Craxy, du kanske får igen det sedan, för trots allt så brukar det väl komma tillbaka.

2009-04-16 @ 20:57:20
Postat av: Craxyknas

TheSide: Åh, vad fint av dig. Jag blev jätteglad. Tack ska du ha!



AndreasT: Jag hoppas det verkligen, det gör jag. Jag tror också att det kan vara något man kan behöva öva sig i. Och som växer sig större med tiden. Jag hoppas din självkänsla ökar, Andreas. Jag kan ju hänvisa till föregående kommentar av TheSide. Det tåls att tänka på ibland.

2009-04-22 @ 00:09:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0