Underliga ting mina ögon skådat

Ja, nu var det länge sedan ni fick se ett nytt inlägg här. Har haft värsta julruschen på jobbet så det har varit lite mycket annat att stå i. Men jag kan lova att jag har lite intressant på lager... ^^

Igår fick jag se hur det går till när de byter affischer nere i tunnelbanan. Mycket intressant. ^^ Det var några som stod och limmade på affischernas baksida så att det skvätte om det, sen klistrade några andra upp affischen (som förresten är uppskurna i ett antal bitar så det blir som ett puzzel) bit för bit men en väldig van handrörelse. Sen tutar tågen när de kommer och dem får rusa upp. Undrar om det är jobbigt att hela tiden avbryta sitt arbete. Tunnelbanorna kommer ju ganska tätt ändå, även på kvällen. Så nu vet ni vad jag funderar på på dagarna, haha, så intressant.. ;-)

Och vi har väl alla skådat en grön jul...? Motvilligt. *suck*

Nyårslägret börjar ta form inför våra ögon. Vi planerar seminarium. De i Umeå måste planera två, ett som handlar om grunderna i den kristna tron och ett om att vara kristen i skolan. Vi i Uppsala kommer bara planera ett om att vara kristen i skolan. Och det kommer bli sååå superbt bra!! =D Du som inte åker till Livskraft i år kommer missa något alltså.

Idag fick vi också se Credos nya reklamfilm, och fy vad bra den är!! ♥ Ordet reklamfilm låter väldigt tråkigt och jobbigt men jag lovar att den här inte är det. Jag vill bara jubla när jag ser den! Och på nyårslägrena kommer den lanseras för första gången. Yes! =D Vi har också sett Credos nya medlemskort, som också är skitsnygga. =)

På Lucia-natten var jag och några vänner och några nya bekanta på Lucia Movie Night. Vi fick se tre filmer som inte hade haft premiär då, "YesMan" med Jim Carrey, "Zack and Miri makes a porno" och "Pride & glory" .

Den första var skitbra och jätterolig, hehe. Den bästa av filmerna. Den andra funderade vi alla på varför i all sin dar dem tog med?! Vi har alltså betalat för att se en porrfilm, usch! Okej, den var inte genomrutten, för poängen och så var väldigt fin. Men sättet de kom fram till poängen och scenerna fram tills dess, alltså nej... Skulle det föreställa kvällen romantiska komedi så undrar jag vart samhället är på väg... Den tredje och sista var det lite action i och det var kul. Spännande också. Men eftersom jag började bli lite trött då, och till och med somnade i slutet, så hängde jag inte riktigt med i allt.

Mellan filmerna fick vi en massa fika som mackor, popcorn, dricka, kaffe, nacho chips och mycket mer. Och allt för bara 220 kronor!! Sjukt bra! =) Och så var det bara 7 minuter från tempus så det var skönt. Då hann man hem och sova lite innan det var dags att bege sig till Södertälje igen för hemgrupp. LuciaMovieNight var slut typ vid sex och hemgruppen började tolv. Full fart, hehe. Men det ledde också till att jag fick huvudvärk och mådde illa i söndags... ;-)

Nu ska vi ha Credo-möte över Skype. För första gången. Hoppas det blir bra. Och hoppas mötet blir givande... Förresten kan ni ju adda mig om ni också har skype. Heter craxyknas om ni inte redan listat ut det... ;-)

See ya! Take care! God jul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0